Advents hygge

Adventskransen er klar til afbrænding. Jeg har lavet en enkle model med 4 bloklys i et blikfad, bånd, taks, agern-hatte og tal i lilla Rie Elise Larsen papir.

Jeg skal lige høre, hvordan du tænder din adventskrans?

Altså ikke om det er med lighter eller tændstikker, men om du tænder alle 4 lys på en gang eller om du kun tænder et 1. søndag, 2 anden søndag osv.?
Jeg plejer at gøre det sidste, selv om jeg syntes det første er pænest.

Hvordan gør du?

Lige om lidt, når indkørslen er skovlet fri, er jeg klar til at putte mand, børn, palietter, limstifter, sakse og en kæmpe bunke julepapir ud i bilen. Der er nemlig i dag vi skal julehygge og julepynte sammen med min bror og svigerinde.

Her til morgen har jeg syet et par juleophæng, af den klassiske slags, tilsat lidt liberty og palietter. De skal sammen med broderiet fra i torsdags, gøre det ud for værtindegaven til min svigerinde.

Ha’ en rigtig dejlig 1. søndag i advent.
/Lonni

2 thoughts on “Advents hygge

 • 29. november 2010 at 13:20
  Permalink

  Dejligt, tak for det! 🙂
  Vi tænder altid kun ét lys ad gangen, kunne slet ikke forestille mig andet og har aldrig set eller hørt om andet. Din adventsdekoration minder om vores – men vores bloklys står længere fra hinanden, brænder de ellers ikke bare hinanden ned? Det synes jeg vores plejer at gøre, hvis de står så tæt.

 • 29. november 2010 at 09:11
  Permalink

  Tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på problemet Bettina 🙂
  Fejlen er fundet og du og alle andre kan igen kommentere på indlæget.
  /Lonni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *