Afsted med dig…

Hvis du ikke allerede har planlagt en tur til Pakhus 16 i Odense, så kan du godt komme i gang. Det er absolut værd at køre langt efter.

Det er 100% lykkes Lis og Pernille at lave et kreativt alternativ til det traditionelle julemarked.

En DJ spiller bozanova musik alt imens øjnene bliver forkælet med synet af hundrede vis af lækre kreationer, lavet med hjerte og sjæl. Du kan blandt meget andet, se Mariann’s flotte illustrationer og møde Britta og hendes strikkerier. Rikke og Eva’s symaskiner har arbejdet på højtryk for at lave det fedeste børnetøj til dine unger og Herdis har bl.a. de fedeste juleengle + meget, meget mere.

Jeg har selv købt et par kalendergaver til pigerne, men dem får i ingen billeder af. Man ved jo aldrig hvem der kigger med. I stedet får i et billede af kalendergaven jeg købte til mig selv. Det er Trine Bruun Hansen der har lavet den lille fine vase, som huser, det jeg tror, er de sidste ærteblomster fra haven.

Jeg er et får til at huske mit kamera, men her hos TV Fyn kan du få et par sneak peak.

Jeg har hørt meget om Rice lagersalg og ærgret mig over at det var i Odense, så nu jeg alligevel var i nærheden kørte jeg lige et smut forbi på vejen hjem. Men hold da op, det var en skuffelse. Alt det mere eller mindre kønsløse masseproduceret plastik, var et totalt antiklimaks ovenpå alt det lækre unika krea i Pakhuset. Så hvis du kun må shoppe et sted i weekende, så er Pakhus 16 helt klart stedet.

Julemarkedet i Pakhus 16, holder åbent til kl. 18.00 og igen i morgen søndag fra 10.00 – 18.00.

Go’ lørdag
/Lonni

4 thoughts on “Afsted med dig…

 • 21. november 2010 at 22:10
  Permalink

  Jeg måtte også eje en vase – min er i en sart grøn og lige så vidunderlig som din.
  Hvor var det skønt at møde dig! Og se og opleve dine skønne ting IRL.
  Håber vi får mulighed for at ses igen.

  Og hvor har du ret med RICE. Det kan ikke måle sig!
  KH C

 • 20. november 2010 at 14:31
  Permalink

  Der var flere at vælge imellem, men den her var lige mig. Du må godt spørge, Anne. Den kostede kun 100,- . Hun har meget fine varer til ok priser syntes jeg.
  Kh. Lonni

 • 20. november 2010 at 14:00
  Permalink

  Sikke en lækker vase! Den ville jeg også have købt med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *