Bare 10 minutter

10 minutter i sofaen, med benene oppe og en kop kaffe.

Anne skal konfirmeres på søndag, og det er ikke længer nok at ha’ alle planer og idéer inde i hovedet. Det er nu de skal eksekveres og føres ud i livet.

I store træk er vi klar, men vi har stadigvæk store nullemænd i hjørnerne, vasketøj i bunker og vinduer  der er pæneste når det er overskyet. Vi mangler at lave ca. 25 pom-pom’er, 50 meter flagranke, pyntning af 60 cupcakes og 117 andre ting.

Faktisk er det meste af det vi mangler, noget der sagtens kan undværes og som overhovedet ikke er afgørende for om det bliver en dejlig fest eller ej.

Det er jo  vores familie der kommer. De kommer jo også på almindelige torsdage, hvor de må zig-zagge sig gennem legetøj, vasketøj og nullermænd for at komme frem.

Men hvad er det lige der sker, når man invitere på skrift…?

Så skal udhænget pludselig fejes for edderkopper og spindelvæv.
Den almindelige rengøring af brusenichen er ikke længere nok, alt ukrudt skal op og sofapuderne burde egentlig også vaskes.

Slap nu af…. (note til mig selv) Alle skal jo nok få noget at spise, selvom vi ikke når at få lavet bordkort.

En anden ting der har fyldt meget, var de 3 dejlige dage i Odense sammen med Rikke.
1000 tak til alle jer der kiggede forbi. Både jer der “afslørede” hvem i var og jer der “bare” sagde hej. Det var skønt at se jer.

Så snart jeg er kommet ud på den anden side af konfirmationen, skal jeg nok svare jer der efterfølgende har kommenteret på mit forgående indlæg, sendt en mail eller skrevet på facebook. Jeg har læst det og jeg skal nok vende tilbage.

Det var de 10 minutte…

Ha’ en dejlig fredag.
Lonni

4 thoughts on “Bare 10 minutter

 • 23. maj 2011 at 21:07
  Permalink

  Hej Karin,
  Tak for din hilsen.
  Målene på vimplerne er 80 mm i breden og 80 mm fra top til spids.
  Jeg håber du har held med din flagranke.
  Dbh. Lonni

 • 23. maj 2011 at 20:34
  Permalink

  Hej Lonni,

  Må jeg spørge hvilke mål du bruger til vimplerne? Jeg skal have lavet en selv og nu er jeg snart viklet ind i papir fra top til tå og synes stadig ikke jeg har den helt rigtige spids. Er det mon fordi det ikke virker at tage udgangspunkt i et A4?

  Nyder din blog og kigger ofte med i dine smukke kreationer!

  Vh Karin

 • 14. maj 2011 at 07:56
  Permalink

  Rigtig god fest til hele familien.

 • 13. maj 2011 at 15:13
  Permalink

  Hej Lonni.
  Selvtak for “hej’et” i weekenden, dejlig at hilse på dig i virkeligheden!

  Ja, Vi lader os nok stresse unødig når vi inviterer på skrift. Det er jo, som du skriver, ikke nullermænd i hjørnerne eller pynten, der afgøre om festen bliver god eller ej. Men jeg tror nu det alligevel gør en forskel for vores eget velbefindende, at vi gør en forskel på hverdag og fest……og det er da lidt hyggeligere at få lov at kræse lidt ekstra engang i mellem 🙂

  Rigtig god weekend og fest til dig og din familie.

  Kærligst Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *