Det bliver SÅ godt

Det bliver i fyrrerne, jeg holder op med at lugte af fiskefrikadeller og ha’ madrester på tøjet. Og det årti, hvor mine børn forhåbentligt holder op med at tro at jeg vil ha’ det mad, de HAR tygget på.

Det bliver det årti, hvor jeg ikke længere skal stjæle mig tid til et langt varmt bad og tid til at skubbe neglebåndene tilbage. Det bliver i fyrrerne, jeg kan plukke begge øjenbryn og lakere alle 20 negle, uden at blive forstyrret.

Det bliver i fyrrerne, jeg kan ligge med næsen i en bog hele søndagen. Eller om tirsdagen, hvis jeg har lyst. Det bliver det årti, hvor jeg kan sove længe, arbejde længe og sidde længe ved middagsbordet.

Det bliver i fyrrerne, min mand og jeg får vores dobbelseng tilbage. Det bliver det årti, hvor vores børn vokser til, begynder at gå deres egne veje og vi kan se, at vi gør det godt.

Det er faktisk helt okay, at ha’ fødselsdag og fylde fyrre.
Fyrre er sgu det nye sort.

Har jeg ikke ret?

Go’ dag til dig
/Lonni

5 thoughts on “Det bliver SÅ godt

 • 9. september 2012 at 18:59
  Permalink

  Ihhh, Lonni – jeg glæder mig til at gøre dig følgeskab. Om ganske ganske få år!
  Kæmpe tillykke med dig!

 • 7. september 2012 at 09:26
  Permalink

  Hahaha jo lad os håbe det (selvom jeg jo aldrig bliver en dag over 29, men der havde jeg fx heller ikke børn..)

  Stort tillykke med dagen, huurraaa.

 • 7. september 2012 at 08:54
  Permalink

  NÅ! Er det dér DET sker … Kan helt klart se fordelen ved at blive fyrre. (og tillykke med dagen … Lyder som om du hopper ind i et nyt årti med den helt rette indstilling 😉 ha’ en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *