Et nyt år

IMG_020116-2

Og en ny kalender – klar til download og print. Jeg har ikke selv printet den ud endnu, for jeg har ingen steder at hænge den op.

I sommer pakkede vi alle vores egendele i en 20 fods container og flyttede i et lejet sommerhus. Det var meningen at vi kun skulle bo her frem til jul men, som med så meget andet byggeri, er vores nye hus forsinket. Så indtil videre ta’r vi et par måneder mere og håber på indflytning inden påske.

Hvis vi ser bort fra at sommerhuset ikke er særlig godt isoleret og her er lidt småt, så er her faktisk meget hyggeligt. Vi kommer fra et hus på mere 200 m2 + stor have, hvor der altid var noget der skulle laves inde eller ude. Nu er der ikke meget andet almindelig rengøring og tøjvask at ta’ sig til. Og så selvfølgelig strik. Og det har der været meget af.

IMG_020116

Senest har jeg strikket Liselottes Håndlavet. En helt fantastisk opskrift, let og ligetil og jeg er enig, magien ligger i tommelfingeren. Jeg har strikke 3 par og er i gang med et par til modEllen. Liselotte har lavet en fin vejledning til beregning af maskeantal, så jeg tænker at jeg nok kan lave en lidt mindre par til mellemste barnet.

Hvis du har lyst, kan du følge med og se mere strik (og husbygger) på min IG profil.

Godt nytår
/Lonni

 

 

10 thoughts on “Et nyt år

 • 15. november 2016 at 15:56
  Permalink

  Ej, hvor er de bare fine! Jeg glæder mig til 2017 kalenderen kommer 🙂 Hvornår gør den det? Venter i spænding.

 • 26. oktober 2016 at 11:45
  Permalink

  Ih… jeg glæder mig allerede til 2017 – elsker dine kalendre og bruger dem flittigt…

 • 26. oktober 2016 at 11:26
  Permalink

  Dejligt. Hvornår kommer 2017 kalenderen?

 • 3. oktober 2016 at 14:36
  Permalink

  Laver du en kalender for 2017 til fri download? 🙂

 • 29. september 2016 at 20:25
  Permalink

  Hej
  Skrivepladen med klips, har jeg købt i Bog og Ide.
  Hilsen Lonni

 • 28. september 2016 at 14:04
  Permalink

  Hvor har du fundet det brune stykke pap og klipsen til at holde kalenderen?

 • 19. april 2016 at 12:46
  Permalink

  Hejsa.

  Hvor har du fundet det brune stykke pap og klipsen til at holde kalenderen? 🙂

  Super fin kalender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *