Juleferie med strik og snot

Juleferie, Syg

4 ud af fem er eller har været syge og én er på arbejde. Men vi hygger os så godt vi nu kan, med julegaver, lidt strikketøj og urimelig meget fjernsyn og Xbox.

Så har det jo vist sig, at jeg alligevel er “sådan én” der strikker strømper. I hver fald er jeg nu i gang med det tredje par.
Par nr. 2 blev et par stribede til modEllen. Jeg er overhovedet ikke vild med det der effektgarn, men barnet elsker det og jeg er alligevel lidt imponeret over den måde garnet er farvet på.
Det er knageme godt tænkt. Striberne passer helt perfekt til en størrelse 30,  men mon de bliver ligeså fine og regelmæssige  i str. 39 eller 43? Jeg bliver næste nød til at prøve …

Hjemmestrik, strømper, effektgarn

Strikketøj, uldstrømper, hjemmestrik, Ragsokker

Lige nu strikker jeg på et par ragsokker til Anne og de bliver strikke på 2 rundpinde.
Jeg ved,  jeg har 2 sæt strømpepinde i 4.5, for jeg har fundet den tomme emballage, men pindene er pist væk. Så efter at ha’ brugt det meste af 1. juledag på panisk at endevende alt, gik jeg i gang med rundpindene. Og det kan sagtens lade sig gøre, for hvor der er vilje, er der vej.
Så lige om lidt, når den sidste tå er strikket og enderne hæftet, kan Anne få varmet sine fødderne.

Ha’ en dejlig fredag
Lonni

5 thoughts on “Juleferie med strik og snot

  • 22. januar 2013 at 20:09
    Permalink

    Strømpestrikkeri er ren terapi, også selv om det er i forvandlingsgarn. Og med det du ellers har pindene, så tror jeg ikke du behøver et kursus 🙂

  • 21. januar 2013 at 10:04
    Permalink

    Hej Lonni.
    Fedt med det strømpestrikkeri – det vil jeg gerne lære. Må have kursus af min mor.
    Har det på samme måde som dug med det der forvandlingsgarn. Kan egentlig ikke lide det og alligevel bliver jeg fascineret af det når det er strikket.
    Håber du finder dine strømpepinde

  • 4. januar 2013 at 18:46
    Permalink

    Kan man strikke strømper på rundpinde!?!? Hvorfor vidste jeg ikke det?? Måske kan det gøre det bare lidt nemmere at begynde “projekt strømper”!

  • 28. december 2012 at 15:37
    Permalink

    Tak Mie og glædelig jul til dig.
    Behøver et par sokke, bestå af to ens sokker? Måske din strikkekurv gemmer på flere umage par 🙂

  • 28. december 2012 at 11:55
    Permalink

    Godt gået med strømperne. Jeg har selv en bestillingsliste så lang fra mine børn på strømper – men hader at strikke dem…eller den første går det meget godt med – straks værre når nr. 2 skal på pindene. I min strikkekurv er der lige så mange enlige strømper som i min vaskekurv…. God bedring til jer alle og glædelig jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *