Kalenderen har jubilæum

Print-selv-kalender

I august 2012 lavede jeg den første kalender. Og efter en del forespørgsler og opmuntringer, er det  efterhånden gået hen og blevet en fast tradition. Og ved en hurtigt kig på bloggen, kan man konstatere at det efterhånden også det eneste der sker her.

I år har jeg brugt Kontrapunkt’s Bob typeface i kalenderen. Kontrapunkt står bl.a. bag DSB’s logo og typeface og står bag designet af Carlsbergs nye visuelle identitet. Du kan downloade Bob og et par andre skrifter her.

Sædvanen tro, har jeg lavet kalenderen i A4-format – lige klar til print. I år har jeg sat den fast med en “Bulldog” på en rest pap. Det må gå indtil videre.

Jeg er faktisk lidt nysgerrig på at se, hvor og hvordan jer der downloader kalenderen bruger den. Har i lyst til at dele det med mig og andre på instagram? Hvis ja, så brug #migogminekalender2017. Jeg vil glæder mig allerede til at se hvordan i bruger den. Tag mig gerne – jeg hedder “lonnibirch”

Downloade kalenderen her..

Go’ søndag
/Lonni

Save

3 thoughts on “Kalenderen har jubilæum

 • 28. januar 2017 at 11:13
  Permalink

  Tak fordi du fangede den Trinemor. Kalenderen er opdateret 🙂

 • 17. januar 2017 at 13:56
  Permalink

  Hej Lonni
  … der er en stavefejl i den fine kalender på februar måned – vil du rette den, og lægge en ny tilgængelig.

 • 15. januar 2017 at 11:44
  Permalink

  Hej Lonni
  Hvad er det for noget effektgarn med de mange fine striber du har brugt til børnestrømper?

  Venlig hilsen
  Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *