Lad der blive lys

Jeg syntes det har været en hård første uge at komme i gennem. Efter 14 dage i nattøj er det sgu svært at komme op i omdrejninger og ind i rutinerne igen.

Vi har i lang tid haft et mørkt hjørne i stuen. Det er et hjørne vi faktisk rigtig tit kommer forbi og men også et lidt trist hjørne fordi det netop har manglet lys.

Da vi flyttede ind hang jeg en muslingeskal dims (kan faktisk overhovet ikke komme i tanke om hvad sådan en hedder) op i hjørnet. Det har hele tiden været meningen at der skulle sættes en lampefatning i, men tiden er gået og vi har efterhånden vendt os til den mørke plet.

Men nu er det gjort. Selv om vi går mod lyse tider, og jeg er gift med en elektriker, så har jeg nu sat fatning og pære i skal-dimsen. (Her burde jeg så nok fortælle om alle det andre ting som elektrikeren laver i husholdningen, i stedet for el-arbejde, men det gider jeg altså ikke.)

Et andet hængeparti der også er blevet ordnet her i løbet af ugen er ModEllens hylde. Da jeg sidste forår lavede en lille hylde til Prins Pillefinger, var det faktisk meningen at ModEllen skulle ha’ en i samme stil, det er bare aldrig blevet til noget. Men det er det nu…

Har du fået gjort kål på nogle af dine hængepartier?

Ha’ en skøn weekend
/Lonni

2 thoughts on “Lad der blive lys

 • 9. januar 2011 at 09:53
  Permalink

  et mørke hjørne er blev über lækkert !
  Uro eller mobile ?
  Er skøn som lampe !

 • 8. januar 2011 at 19:28
  Permalink

  Hej Lonni! Ja, jeg sidder og knokler med en cardigan, som bare SKEL blive færdig i en fart. Men den driller! Øv, hvor træls at pille op og prøve igen! Men nu VIL jeg! Du kan evt. læse på min blog, hvorfor…
  Hav en dejlig lørdag i din oplyste stue! Jeg kender i øvrigt godt det der med de lidt mørke og triste kroge. De er gode at komme af med!
  -LisBeth.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *