Loppefund i baghaven

Bordfodbold
Jeg indrømmer gerne, at vi har rigtig mange ting herhjemme og især jeg har svært ved at smide noget ud.

Jeg er vokset op med en far der næsten altid har haft, det man lige mangler på lager. Mangler jeg en kommode, en gammel cykelfælg eller en bog om stjernebilleder, så er der meget stor sandsynlighed for at har min far den. Og det er altid spændende, at gå en tur op på loftet eller på værkstedet, når vi er på besøg. Så falder man måske over lige den krog man mangler til viskestykket eller den læselampe Anne har brug for ved sin seng.

Det er snart 2 1/2 år siden vi flyttede ind, i det der er min mands barndomshjem og min svigerfar er lidt som min egen far. Han har heller ikke smidt noget ud i de sidste 50 år.
Min svigerfar (på 86 år) bor stadigvæk i huset, hvor han har sin egen lille “ungdomsbolig”, så på en måde kan man vel sige, at vi har købt huset med svigerfar og alt indbo.

Jeg har lavet en lille billedekavalkade med nogle af de ting vi ikke anede vi havde, men som er kommet frem efterhånden som vi har ryddet op og ud i skunke, hestebokse osv.

Vintage klapstole

Æblekasser

Især er jeg rigtig glad for de 2 klapstole som jeg fandt i sidste weekend. Tænk engang, dem har jeg haft i 2 somrer uden at vide det…
Og den gule udtræksseng er da også rigtig fin og er man ikke til gul, har vi da også en lidt mindre model i hvid.

Jeg ved da godt at, det meste af det vi har i værkstedet og den gamle stald er noget bras. Men hvem ved, måske viser det sig at det lige netop er den gamle 60’er lampet med finer, der passer perfekt over skrivebordet eller at man en dag skal bruge en hestesko eller 3 hjul til et rullestillads.

Så vidt jeg husker, er der vist også noget med at jeg vil holde et loppemarked om små 16 år. Så det er vel heller ikke for tidligt at begynde at samle til huse.

Samler du eller har du bare svært ved at smide ud?

Ha’ en dejlig weekend.
Lonni

 

2 thoughts on “Loppefund i baghaven

 • 19. marts 2011 at 16:33
  Permalink

  Åh sikke et skønt sted at bo – med sit eget loppemarked i baghaven. Og skønne fund man kan gøre… Jeg er vild med trækasserne – de ville være perfekte til at opbevare æble i – eller til alle sommertæpper og hynder. Dine klapstole er skønne – og rigtig sommerlige!
  Jeg er både samler og smid-uder. Jeg elsker at finde skønne ting, nogle har jeg resten af livet, nogle følger mig for en stund. Men nogle gange så bliver jeg også realistisk og fornemmer at der er andre, som skal have glæde af nogle af mine ting. Så bliver de sendt til genbrug…

 • 19. marts 2011 at 12:54
  Permalink

  Jeg er samler med stort S. Og vi bor til leje på 73 m3, så pladsen stemmer ikke helt overens med min samler-mani 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *