Mulepose med detaljer i neon

Net, diy, neon, stofnet

Du kender sikker godt Tigers sjove og fine muleposer. Jeg har efterhånden fået samlet mig et lille udvalg, både af de farvede med store typer og de lidt mere neutrale med sort print. Vi bruger dem rigtig meget, til gymnastiktøj, gummistøvler osv. Og selv teenageren syntes, at hun vil ses med dem.

I mandags fik jeg en ide og i går kom posten med 6 neonfarvede textiltusser og den reneste mulepose jeg kunne finde, blev pimpet.

Net, diy, neon, stofnet, Tiger

Net, diy, neon, stofnet, tiger

Faktisk vil jeg allerhelst deltage i en af Anne Nowak’s workshops og forsøge mig med tekstiltryk, men jeg syntes faktisk at den her mulepose er blevet helt okay. Pink kan jo pifte hvad som helst op og med en mulepose uden print, er mulighederne jo uendelige.

Idéen er hermed givet videre.

Ha’ en go’ aften
Lonni

 

One thought on “Mulepose med detaljer i neon

  • 14. september 2012 at 07:49
    Permalink

    Den er da blevet super super fin! Jeg kan varmt anbefale en tur fordi Anne – jeg skal på næste lørdag for anden gang og er mildest talt blevet besat af serigrafien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *