Når nok er nok

Jeg lover at det bliver sidste gang i lang tid, jeg viser billeder af ynglings vesten.

Det ser nemlig ud til, at ModEllen har fået veste nok.

Hun har i hvert tilfald sagt, venligt men bestemt, at nu behøver jeg altså ikke lave flere.
Hun kan stadigvæk passe den jeg lavede først på året, så hun mon ikke hun klarer sig vinteren over.

Meeeen, heldigvis kender jeg andre der sætter pris på hjemme hæklerier.
Min mor har ved flere lejligheder givet udtryk for at hun gerne ville ha’ en ting til at varme skuldrene. Så da hun fyldte 60 i begyndelsen af oktober, fik hun lov til at vælge mellem ynglings vesten eller denne strikkede sag.

Hun valgte den hæklede.

Den er blevet færdig, er nyvasket og klar til at blive pakke fint ind.

En anden der gerne vil ha’ hjemme hæklerier er Prins Pillefinger. Men jeg syntes ikke rigtig jeg kan finde nogle opskrifter på hæklede drenge veste.
Kender du en…? Så vil jeg blive glad for at få et praj.

Ha’ en rigtig dejlig torsdag.
/Lonni

7 thoughts on “Når nok er nok

 • 7. november 2010 at 17:12
  Permalink

  Hej Anne,
  Jeg har sendt dig en mail 🙂
  /Lonni

 • 7. november 2010 at 16:29
  Permalink

  Hej Lonni

  Jeg har forelsket mig fuldstændig i den hæklede vest. Super farver du har valgt. Jeg er straks gået i gang med projektet. Mine færdigheder er dog ret rustne, sådan ca. 20 år gamle og diagram har jeg aldrig hæklet efter. Jeg har nu forsøgt mig tre aftner i træk uden held. Alle forsøg har resulteret i noget ynkeligt knudeværk. Mon du kan/vil hjælpe hjælpe med lidt forklaring til diagrammet som driller?

  Mange hilsener Anne

 • 31. oktober 2010 at 15:45
  Permalink

  Hej Sandie,
  Knapper har jeg selv betrukket med et gammelt dynebetræk.
  Hvis jeg falder en opskrift på en drengevest, skal jeg nok sende den videre. 🙂
  /Lonni

 • 28. oktober 2010 at 21:48
  Permalink

  Den er altså også rigtig fin 🙂

  Søde knapper du har brugt – hvor er de fra?

  Og opskrift på drenge veste – ja tak! 🙂

 • 28. oktober 2010 at 11:59
  Permalink

  Hej Christina,

  Jeg syntes at opskriften var okay.
  Det er den første (og eneste) gang jeg har prøvet at hækle efter et diagram og jeg er absolut ikke øvet hækler. Jeg har dog haft nogle problemer med at få maske antallet til at gå op når jeg har lavet ærmgab. Men så har jeg bare lagt til under armene, så det er kommet til at passe med antallet i opskriften. Ret simpelt.
  Så jeg syntes da bare du skal kaste dig over projektet. Og jeg vil gerne være din livline, hvis du render ind i problemer 🙂

  Kh. Lonni

 • 28. oktober 2010 at 08:49
  Permalink

  Og så bliver jeg nød til at spørge: min svigermor har hæklet samme til min store datter… den er rigtig fin, men opskriften fra nettet var åbenbart noget bøvlet at sidde med.. hvad synes du? Har du haft problemer med at lave den uden at rynke brynene?

  Jeg overvejer at prøve den af selv, men jeg er ikke en øvet hækler..
  Klem fra C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *