Noget om dims og porcelænstusch

Vores håndvasken på badeværelset er garanteret ikke den eneste, hvor der ofte samler sig små bunker af hårelastikker, spænder, smykker osv.
Og når der så blev ryddet op, bliver det hele smidt ned i en kurv med låg. Ude af øje, ude af sind og fuldstændig viklet ind i hinanden.

Det er der nu kommet styr på, jeg har nemlig (også) været i Søsterene og købe porcelæn.

Porcelænsmaling
Men i stedet for masking tape og tapet, har jeg brugt en sort porcelænstusch og sort selvklæbende folie til låget.

Porcelænsmaling

Jeg syntes porcelænstuscherne er fabelagtige, fås i mange flotte, klarer farver og  dem jeg har, egner sig lige godt til glas og porcelæn.
Anne har allerede malet flere kopper og jeg regner med at de “små” skal ha’ lov til at slå sig løs, når der skal laves julegaver. Genbrugser og loppemarkeder bugner jo af kønsløs porcelæn, til en slik, som nemt kan piftes op med bogstaver og/eller mønstre i skønne farver.

Bare et tip…

Jeg håber du får en helt fantastisk weekend
Lonni

 

Related Posts with Thumbnails

13 comments

 1. Lonni

  Hej Signe.
  Jeg har ikke selv forsøgt mig, men det tror jeg sagtens du kan.
  Og jeg vil gerne høre og se, hvad du kommer frem til.
  Kram Lonni

 2. Signe

  Hejsa:) jeg tænkte på, at når jeg laver hjemmelavede porcelænssmykker, har jeg kun arbejdet med at glasere dem, men ville jeg kunne glasere dem med klar glasur og så bruge tusserne, bagefter eller hvordan tror du man kan? -Håber mit spørgsmål giver mening :)

 3. Lonni

  Hej Julie,
  Det er rigtigt at farven løber lidt, men jeg har ikke oplevet det som et problem og begge mine æsker har tørret lodret. Måske du skal prøve at male flere tynde lag??
  Jeg håber det lykkes for dig :)
  kh. Lonni

 4. Julia

  Hej Lonni.
  Har selv de samme tusser som du viser på billedet. Synes bare det er mega svært at male med dem uden at “malingen” løber. Og det er lidt øv, for selvom jeg forsøger at lade hver ting tørre lidt først så vandret som muligt, så kommer der hele tiden mere farve nogle steder end andre :s
  Har du et tip? Eller oplever du ikke det samme med dine?
  Kh. Julia

 5. Eva

  De krukker er så fine:)

  God ide at lade børnene tegne på porcelæn og glas. Hvilken bedstemor kan ikke finde plads til en fin fyrfadsstage eller kop?

 6. Pernille

  Fine krukker du har fået lavet.
  Jeg har også længe haft nogle tallerkner liggende som jeg havde en intention om at få malet lidt på.
  Nu hvor jeg har set dit indlæg vil jeg da fremskynde processen og se at komme i gang :o)

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>