Samling på lopperne

Anne og jeg er ved at danne os et overblik, over de lopper vi skal ha’ med, på loppemarkede i morgen.

20120811-120153.jpg

I løbet af de sidste uger har vi ryddet op, smidt ud og samlet sammen. Vi bor i et hus med alt for meget plads, både inde og ude. Det kan måske lyde som lidt af et luksus problem, men meget plads passer rigtig skidt med mit samlergen.
Jeg har mange ting som jeg sjældent eller aldrig bruger. Ting som er go’e at ha’, for måske de en dag er lige det jeg står og mangler. Ting som bare er fine, ikke nødvendigvis min stil, men bare fine. Eller ting som “bare lige” skal males. Fx. denne fine skolestol:

20120811-114937.jpg

Den har jeg haft i mange år, men hverke ungerne eller jeg har haft brug for den. Så nu komme den altså med i morgen.
Vi har også puslespil, voksen- og børnebøger, sko, kjoler, retro lamper, bakker, kurve, jakker, strikkepinde, sættekasser og meget, meget mere.

Har du lyst til gå på loppejagt, er det i morgen fra kl. 10-16 i Mølleparken i Århus.

Ha’ en dejlig weekend
/Lonni

4 thoughts on “Samling på lopperne

 • 12. august 2012 at 20:14
  Permalink

  Bare rolig Ulla. Når juletræstæppet ikke længere skal bo hos os, skal det naturligvis bo hos dig. Hvor ellers…?

 • 11. august 2012 at 20:39
  Permalink

  Nu har du vel ikke lagt det fine juletræstæppe (ja, jeg er lidt besat;o) ) i bunken af loppesager….for jeg kommer ikke lige forbi Århus imorgen.

 • 11. august 2012 at 17:53
  Permalink

  Ja kom endelig forbi og hils på. Stor respekt til dig fordi du har tålmodighed til at shine sådan en fætter op. Det har jeg ikke, men det havde jeg glemt alt om, da jeg fandt den for et par år siden.
  Go’ lørdag
  /Lonni

 • 11. august 2012 at 13:33
  Permalink

  Mon jeg kan tage et smut til Århus i morgen efter sættekassen? Nu har jeg lige malet en sættekasse så har jeg kræfter og maling til et nyt projekt.
  Kh
  Monika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *