SOS

Strikkeprøver, Pickles, Drops Merino

Jeg plejer nok at vide hvad jeg vil, men her er jeg for alvor kommet i tvivl.

For et par dage siden forelskede jeg mig i denne skønhed fra Pickles, og var sådan set også parat til at kaste mig ud i den karrygule model eller en flot dyb vinrød. Men så tog fornuften over, og efter gode råd fra bloggere på Facebook (vi taler jo om garn, til flere hundrede kroner), bestemte jeg mig for en klassisk grå.
Nu er problemet så HVILKEN grå???

Min søde veninde Rikke, som arbejder hos Anita Garn & Strik i Brønshøj, er kommet mig til undsætning og har sendt mig 2 alternativer der passer til opskriften. Min første indskydelse var den mørkegrå, for den er jo næsten sort og sort går man jo aldrig fejl af, men den lyse er jo også rigtig flot.

Jeg har lavet en strikkeprøve i hver farve og nu vil jeg gerne høre din mening.

Jeg kan mærke at mens jeg skriver det her indlæg, bliver det mere og mere tydeligt for mig, hvilke farve der føles bedst i maven, men jeg vil nu alligevel gerne høre dine for og imod.

På forhånd tak :0)
Lonni

7 thoughts on “SOS

 • 27. september 2012 at 06:17
  Permalink

  Hmmmm…. personligt ville jeg vælge den lyse, da jeg synes den mørke kan blive lidt for hård. Men du er jo mørkere end mig, så hmmmmm… pøj pøj! Glæder mig til at se den. Kh Kristine

 • 26. september 2012 at 22:18
  Permalink

  Jeg ville vælge den mørke. Synes den virker pænest.

 • 26. september 2012 at 20:19
  Permalink

  Jeg ville vælge den mørkegrå Lonni – jeg tænker at den lyse vil blive for fesen i længden? Glæder mig til at se, hvad du vælger. Kh C

 • 26. september 2012 at 19:21
  Permalink

  De er virkelig flotte begge to. Den mørke med den lyse tråd i er så smuk, men i den lyse træder strukturen i strikken virkelig flot frem…..jeg tror nu nok jeg er mest til den lyse!
  Har du i øvrigt fået min mail?
  Knus Maja

 • 26. september 2012 at 19:07
  Permalink

  Tak for indput, nu står den 1-1 :0)
  Anne – ja, det er nemlig noget af en udskrivning i garn. Det alternativ Rikke har sendt til mig er, Drops Merino, Extra Fine, Superwash og Drops Kid-Silk. Super, super lækkert…

  Go’ aften
  Lonni

 • 26. september 2012 at 18:46
  Permalink

  Åh den har jeg også kigget på, men blev lidt afskrækket pga prisen! Må jeg spørge, hvad garnalternativerne er? Jeg ville vælge den mørkegrå:) men den lyse er også pæn, så den er lidt svær!

 • 26. september 2012 at 18:16
  Permalink

  Super smuk strik ….
  Uhh den er svær ..
  Min fornuft ville vælge lys …
  Den kan bruges hele året 🙂
  Glæder mig til at se hvad du vælger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *