Starten på noget nyt

Jeg har glædet mig rigtig meget til i dag. I dag er nemlig starten på noget nyt.
Jeg er gået ned i tid på mit “almindelige arbejde” og har dermed fået en ugentlig fridag, hvor jeg i 7,5 time uden afbrydelser, kan fordybe mig i mit lille firma.

Keramiske smykker fra Lonni Birch
Jeg glæder mig til at kunne lægge mit arbejde i lidt mere faste rammer og ikke være så afhængig af aftner, weekender og fridag, hvor familien også skal nydes og tilgodeses. Jeg glæder mig til at få mere tid til at lave nye designs, forsøge mig med de mange ideer, der roder rundt inde i mit hoved og ikke mindst tid til at blive inspireret af materialer og farver.

Keramiske smykker fra Lonni Birch
I fredags kom mine nye postkort og de labels jeg fremover skal bruger til visitkort og indpakning. De er blevet så flotte og jeg glæder mig til at “dele dem ud”. Jeg har allerede pakket en stor håndfuld postkort til en ny forhandler, jeg har fået i Hillerød. Det fortælle jeg mere om senere, når de sidste detaljer er på plads.

Noget andet jeg også skal bruge mine onsdag til er papirarbejde. Træerne vokser jo som bekendt ikke ind i himlen, så i dag, på den første dag i mit nye liv, står den på kontorarbejde og hvis tiden rækker,  nogle opdatering af shoppen på amio. Der kan du også købe halskæderne først i indlægget.

Jeg håber du får en rigtig dejlig onsdag.
Lonni

13 thoughts on “Starten på noget nyt

 • 12. september 2011 at 14:12
  Permalink

  Tillykke med det:-)

 • 23. august 2011 at 14:02
  Permalink

  Hej Mona,

  Tak for din kommentar og tak fordi du gjorde mig opmærksom på at der var problemer med kommentarfeltet. Det er fikset nu 🙂

  Ha’ en dejlig dag
  Lonni

 • 23. august 2011 at 11:24
  Permalink

  Hej Lonnie

  Jeg ville egentlig have skrevet til det lektiehjørne, men man kan ikke få lov til at lægge en kommentar. Det er altså bare super fint som du har fået indrettet det fine lektie hjørne, skønt med gode loppefund.

  Held og lykke med din ugentlige fridag til kreativiteten.

 • 15. august 2011 at 20:08
  Permalink

  hvor er det bare fedt at du tager springer og satser på det du brænder for!

 • 15. august 2011 at 17:05
  Permalink

  Tak Jeanette 🙂

 • 11. august 2011 at 16:57
  Permalink

  Tusinde tak for opbakning og rosende ord. Jeg fik langt fra nået alt det jeg ville, men der kommer heldigvis en ny uge med en ny onsdag.

  Maria, den lyserøde voksdug med blomster, købte jeg enten i Stof og Stil eller Stof 2000. Men det er et par år siden, så jeg ved ikke om den stadigvæk kan fås.

  Kh. Lonni

 • 10. august 2011 at 23:32
  Permalink

  Dejlig blog du har her, og virkelig fine ting du laver:)
  Nu har jeg googlet og googlet dog uden held, så jeg bliver nødt til at spørge dig, hvor din lyserøde voksdug med de grønne blomster er fra:?:)
  Venligst Maria

 • 10. august 2011 at 20:19
  Permalink

  Spændende – og fantastisk med den mulighed!

  Glæder mig til at se flere ting fra din hånd.

  Kh Louise

 • 10. august 2011 at 10:48
  Permalink

  Super fine ting du laver! Jeg har først lige opdaget din blog. Alle kreative mennesker skulle have en dag til fordybelse – uden dårlig samvittighed overfor børn, mand, hus… og hvor man bare kunne få alle sine ideer gjort til virkelighed. Rigtig god fornøjelse med dine onsdage.

 • 10. august 2011 at 09:16
  Permalink

  Hvor er det bare fantastisk dejligt at høre Lonni.
  Jeg glæder mig så meget på dine vegne.

  Men igen.
  Dine smykker er også vildt flotte og meget gennemførte.

  Jeg er helt vild med dine nye halskæder og tror nok, at jeg må eje en på et tidspkt.

  Nyd dagen og de gode ting der sker.
  kh
  Kristine

 • 10. august 2011 at 09:02
  Permalink

  Tillykke Lonnie!! Så gode nyheder – glæder mig til at se hvad du finder på 🙂

  Ha’ en super onsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *