Tak og Overlock

Oerlocker, Isoli, sweatshirt

Tusinde mange tak, for kommentarene til mit forrige indlæg.
Både dem her på bloggen og på FB, er lagt sammen med resultatet af en lille voxpop på arbejdet, og resultatet blev den mørkegrå. Det var også den, min mavefornemmelse havde det bedst med, og nu kan jeg næsten ikke vente med at komme i gang, med at strikke halvpatent.

Men mens jeg venter, har jeg taget overlockeren frem og er gået i gang med projekt – sweatshirt til Anne.

En overlocker er en dejlig maskine, men jeg syntes godt nok at det er noget bøvl at pille op igen.
Da jeg som teenager arbejdede på en systue, kunne min chef finde lige den tråd, hun skulle trække i for at ordne det hele i et snuptag. Uden opsprætter eller saks.
Jeg har forsøgt at gøre hende kunststykke efter lige siden, men det er aldrig lykkes mig.

Er det mon fordi der er forskel på overlockere eller … Er der nogen af jer derude der kender teknikken?

Ha’ en rigtig dejlig weekend
Lonni

2 thoughts on “Tak og Overlock

  • 28. september 2012 at 18:08
    Permalink

    Du skal have skåret, enten med saks eller opsprætter, løkkerne ude i kanten op. Derefter kan du tage hver enkelt tråd og hive i ét hug. Alm. overlock kan man ikke hive op uden at klippe løkkerne. Så går det først i kludder;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *