Varm chokolade

Efterår er lig med varm chokolade, og i sidste weekend lavede jeg chokosticks.

Jeg har lavet dem i både lys, mørk og hvid chokolade.
Snapseglassene er blevet fyldt godt op, så man kan sagtens nøjes med en chocostick pr. kop. Men skal det være rigtig lækkert med alle 3 varianter, kræver det et meget STORT glas mælk, så det ikke bliver alt for vammelt.

Hjemmelavet, Choko-Sticks, cellofan

Hjemmelavet, Choko-Sticks, varm mælk, cellofan,

Nogen er lagt i en kagedåse og andre er blevet pakket fint ind  i cellofan, klar til brug som værtindegave.

Ha’ en rigtig dejlig søndag
Lonni

Related Posts with Thumbnails

10 comments

  1. Lonni

    Hov Dyveke – pindene er nogen jeg har fået af min mand. Der er den slags man bruger til at røre i kaffen med. Men hvis du googler rørepinde i træ, kan du sikkert finde nogen.

  2. Lonni

    Tak Dyveke, Ja cellofanen er prikken over i’et. Og for at man hurtig kan se forskel på den lyse og mørke chokolade, er de små flag i hver sin pink nuance.

  3. Mie

    Super fed ide – føler altid det er toppen af forkælelse og luksus at få netop sådan en kop chokolade på diverse kaffebaren – og nu kan jeg lave dem selv og forkæle andre – tak for den ide :-)

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>